MODERN & JAZZ

MODERN & JAZZ

Vadbe potekajo samo v Ljubljanjskem studiu.

mladinci in člani

Opis

JAZZ IN MODERN sta plesni zvrsti, ki sta prav posebni zaradi svoje raznolikosti in izraznosti. Oba stila združujeta osnove klasičnega baleta in drugih sodobnih tehnik ter sta polna obratov, skokov in drugih tehničnih prvin. Na naših treningih bomo dajali velik povdarek na iskanju lastne izrazne sposobnosti, ter se skozi glasbo prepustili plesu in skupaj ustvarjali magične trenutke. 
 
Treningi so prilagojeni starosti in predznanju plesalcev.
Neža Banovec
modern (2)

O trenerki

Sem Neža Banovec, 24 letna plesalka. Svoje plesno znanje sem pred leti pridobivala v plesnem klubu Wolfy pri Damjanu Gorjupu in na KGBL-ju pri Jani Kovač Valdes ter Sabini Schwenner. Kasneje sem se prepisala na baletni oddelek in končala svoje izobraževanje na Gimnaziji Poljane ter Srednji baletni šoli. Poleg pridobivanja znanja na baletni šoli, sem plesala tudi pri Kjari Starič Wurst in osvajala moderne plesne tehnike. Po končani baletni šoli sem odšla na priznano plesno akademijo Iwanson v Munchnu, kjer sem pridobila širok spekter znanja iz različnih sodobnih plesnih tehnik, improvizacije ter koreografije. Leta 2020 pa sem postala plesalka junior kompanije Elephant in the black box pod vodstvom Antona Valdbauer-ja in Jean Philippe Dury-ja. Bila sem tudi nosilka štipendije Ministrstva za kulturo za specializirane poklice v kulturi v tujini. Ker me je od vedno zanimalo poučevanje, sem se kasneje vrnila v Slovenijo, kjer svoje znanje nadgrajujem s pedagoškega vidika na Univerzi v Ljubljani.

Rada delim svoje znanje, ob tem pa tudi sama ostajam večni učenec. Pridite plesat z mano, super bo 🙂

Rekreativno in tekmovalno

Pridružite se nam lahko prav vsi. Treniramo in plešemo bolj za rekreacijo, z veseljem pa vas trenerka tudi pripravi na tekmovanja in hodi z vami na razne druge nastope.

Nastopi in tekmovanja

Vsi naši plesalci imajo v plesni sezoni najmanj dve plesni produkciji. Za ostale nastope in morebitna tekmovanja pa odloči trener oziroma vaditelj.

Starostne skupine

Mladinci

11+ LET

člani

16+ LET

BALET

Trenerji:

studio-T_3

Neža Banovec, 25