HIP HOP

HIP HOP

Treningi potekajo v Ljubljani in Grosupljem.

otroci, mladinci in člani

Opis

Plesna zvrst HIP HOP je ples, je glasba, je življenjski stil, ki navdušuje mlade in tiste, ki so mladi po srcu. Hip Hop kot plesna zvrst se je v zadnjih letih močno razvila. Naučili vas bomo osnovnega gibanja, party korakov in vse do najbolj zapletenih in zanimivih gibov, ki navdušujejo mlade v zadnjih letih. Le tako bo vzljubil-a glasbo in okrepil-a plesno samozavest. Ponekod se zvrsti mešajo s pravimi latino ritmi, spet drugje z disco ali house vodami. Skupaj bomo nastopili tudi na kakšnem nastopu, starejši in bolj izkušeni pa se bodo podali tudi v tekmovalne vode!

slika -285
slika -95

Ulični plesi

Hip hop je del uličnih plesov, ki v okviru mednarodne plesne zveze ( IDO – International Dance Organsation) spadajo med plese, ki so trenutno izjemno priljubljeni med mladimi po vsem svetu. Plesi, kot so HipHop, Disco, Popping in Breaking, niso priljubljeni samo na tekmovalnem parketu, ampak tudi v diskotekah in drugih zabaviščnih mestih.

Rekreativno in tekmovalno

Pri nas lahko izbirate skupine vse od 6. leta naprej, ki trenirajo večinoma ljubiteljsko, lahko pa se seveda podamo tudi v tekmovalne vode (solo/duo/trio/mala skupina). Zelo spodbujamo prijave na tekmovanja, odločitev pa stoji na vsakem posamezniku in trenerju.

Tekmovanja in dosežki

Vsi naši člani se 2-krat letno udeležujejo Tial plesnih produkcij. O tekmovanjih pa se posameznik ali skupina odločijo med letom. 
Klikni tukaj in si oglej naše hip hop dosežke.

Starostne skupine

OTROCI

8-11 LET

MLADINCI

11-15 LET

ČLANI

16+ LET

HIP HOP

Trenerji:

5a

Taja Mramor
otroci in mladinci

image00001 (1)

Ana Škoberne
člani