TIALČICE

TIALČICE

Treningi potekajo v Grosupljem.

dijakinje in študentke

Opis

Leta 2022 smo ustanovili plesno-navijaško skupino Tialčice, ki je uradno postala navijaška skupina košarkaškega kluba Grosuplje. Plesalke kluba na domačih tekmah KK Grosuplje nastopajo pod imenom Tialčice.

Skupino sestavlja 17 energičnih deklet, njihovi nastopi pa vsebujejo različne stile plesa. Naši obvezni elementi so seveda cofi, po katerih so znane vse navijaške skupine po vsem svetu.

IMG_20230429_142714
Tialcice-10

Pridruži se nam!

Si 16+ in že imaš kakršne koli plesne izkušnje? Pridruži se nam! Smo ekipa plesalk, ki smo zaradi različnih razlogov prenehale s tekmovalnim delom našega športa (performance cheer), a naše srce še vseeno bije za ples in razne nastope. Tudi, če nisi iz teh vod ne skrbi… naučila se boš vsega že na prvem treningu.

Vabljene vse starejše dijakinje in študentke, ki bi si še vedno želele ostati v plesnih vodah, nastopati, se družiti in dobiti nove prijateljice. Ni vse samo faks in šola, vzami si enkrat ali dvakrat na teden čas zase in se nam pridruži! Ne bo ti žal! Pri nas je sproščeno in zabavno vzdušje!

P.S. Ni veliko plesnih vadb, kjer bi plesale punce pri takih starosti in še redko kje so takšni termini, ki bi jih poleg faksa in šole lahko obiskovala! Treninge imamo v večernih terminih, zato da lahko plešemo prav vse, ki si to želimo. 🙂

TIALČICE

Trenerji:

IMG_2099

Kim Kneisel, 21

tejc

Teja Brezec, 24

IMG_2097

Manca Mlačnik Koščak, 24