MINI & MAXI DANCE

MINI & MAXI DANCE

Vadbe potekajo v Ljubljani in Grosupljem. 

Za naše najmlajše

Mini dance (3+let)

Predstavlja plesni vrtec oziroma 1. stopnjo plesne šole, ki je namenjena predšolskim otrokom. Namenjena je spoznavanju otroških pesmic in plesov, preko katerih spoznavamo različne ritme, gibanje rok in nog ter premikanje po prostoru. Ples je pravzaprav naravno gibanje ob glasbi in prav gotovo so pravi mojstri v izvajanju raznoraznih gibov ravno naši malčki. Svoje edinstvene gibe naredijo povečini nezavedno. Prav to gibanje pa otroško telo ohranja vitalno skozi celo otroštvo in še kasneje v mladosti.

slika -8
slika -38

Maxi dance (6+ let)

Je plesni program, ki je namenjen mlajšim osnovnošolcem/kam! V kolikor želite svojega 6, 7 ali 8 let starega otroka vpisati v plesni tečaj, kjer bi spoznal različne plesne zvrsti, potem je MAXI DANCE prava izbira. Gre za 2. stopnjo splošne plesne šole oziroma nadgradnjo plesnega tečaja MINI DANCE. Naučili se bomo koreografije hip hopa in performance cheera. Tako bodo otroci dobili osnove različnih plesnih zvrsti, da bo odločitev v katero plesno zvrst usmeriti otroka z 8. letom starosti lažja.

Rekreativno

Naši najmlajši se šele podajajo na plesno pot, tako da skupinici Mini & Maxi dance potekata izključno rekreativno. za starše organiziramo dvakratletno nastop za starše, otroci iz maxi dance pa se podajajo še na kakšen poljuben nastop tekom šolskega leta.

Nastopi

  •  dvakrat letno nastop za starše

Starostne skupine

MINI DANCE

3-5 LET

MAXI DANCE

6-8 LET

MINI & MAXI DANCE

Trenerji:

studio-t_14

Kaja Žitko