PRAVNO OBVESTILO

PRAVNO OBVESTILO

Zaščita pravic
Predmet tega obvestila so spletne strani na naslovu https://www.tialdance.si/. Vsa vsebina na teh spletnih straneh je last ŠKD TIAL in je informativne narave.

Omejena odgovornost
ŠKD TIAL ne odgovarja za uporabo spletnih strani https://www.tialdance.si/ in za morebitno škodo, povzročeno z uporabo tam nahajajočih se spletnih vsebin. ŠKD TIAL se bo trudil za pravilnost informacij. ŠKD TIAL lahko vse vsebine spreminjata kadarkoli, brez obveznosti do obveščanja uporabnikov in ne odgovarjata za posledice tako povzročenih sprememb.

Omejena pravica uporabe vsebin
Uporabniki lahko razpolagajo z vsebinami na spletnem naslovu https://www.tialdance.si/ za svojo osebno uporabo, pri čemer ne smejo biti kršene avtorske pravice. Avtorji vsebin niso odgovorni za morebitne škodljive posledice uporabe. Kakršnakoli druga uporaba ali distribucija teh spletnih vsebin ali njihovega dela ni dovoljena.

Varovanje podatkov
ŠKD TIAL bo z vsemi podatki, zbranimi na straneh https://www.tialdance.si/, razpolagal v skladu z veljavno zakonodajo.

Log datoteka
Tako kot veliko drugih spletnih strani, tudi na https://www.tialdance.si/ uporabljamo t.i. log datoteke. V teh datotekah zapisujemo informacije o IP naslovu, vrsti brskalnika, podjetja ki vam ponuja internet (ISP), oznako datuma in časa, vstopne in izstopne strani in število klikov. S temi informacijami analiziramo trende, administriramo spletno stran, sledimo premikanju uporabnikov na naši spletni strani in zbiramo demografske podatke. IP naslov in druge podobne informacije niso povezane z drugimi informacijami, na podlagi katerih bi vas lahko osebno identificirali.

Piškotki (Cookies)
https://www.tialdance.si/ uporablja piškotke, v katerih shranjuje informacije o tem, katere strani uporabnik obišče in spremeni vsebino spletne strani glede na vrsto brskalnika ali glede na druge informacije, ki jih pošlje uporabnik preko brskalnika.
Če želite onemogočiti uporabo piškotkov, lahko to nastavite v vašem brskalniku. Natančnejše informacije o tem, kako to naredite, najdete na spletni strani vašega brskalnika.

Pravno obvestilo je bilo posodobljeno 1.8.2023.